Studentermedhjælper søges til uddannelses- og forskningsområdet

Synes du, at det kunne være spændende at arbejde med opgaver på uddannelses- og forskningsområdet? Trives du med en blanding af administrative opgaver og spændende projektdeltagelse, tilbyder vi dig et godt studiejob med god mulighed for at lære.

Som student i Akademikerne vil du i et samarbejde med andre bl.a. indgå i arbejdet med sagsbehandling i kompetencefondene på det kommunale og regionale område, behandle data og statistikudtræk fra kompetencefondene, samt varetage administrative opgaver i projektet ”Kompetencer til et Grønt Danmark”. Afhængigt af dine kompetencer og interesser vil du også indgå i andre sammenhænge.

Jobbet er en spændende mulighed for at blive en del af et engageret team og være en vigtig del af indsatser, der bl.a. bidrager til kompetenceudvikling for medarbejdere på kommunale og regionale arbejdspladser og grøn omstilling. Jobbet vil give dig faglig udfordring, og du vil få lejlighed til at sætte dine akademiske kompetencer i spil i et inspirerende velfungerende og sjovt studiekontor.

Vi forestiller os at du:

  • Finder det naturligt at arbejde struktureret og systematisk
  • Sætter pris på at samarbejde med andre om opgaveløsningen
  • Er tryg ved at arbejde i Excel og andre relevante it-værktøjer
  • Kan løse administrative drifts, planlægnings- og udviklingsopgaver selvstændigt

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer til 149,47 kr./timen.  Arbejdstiden kan tilrettelægges fleksibelt så det passer med dine studier. Der vil dog være brug for dig ved de tre årlige puljeåbninger i Den Kommunale Kompetencefond.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt områdeleder Nicoline Motzfeldt på tlf. 60 75 43 96 eller nj@ac.dk eller chefkonsulent Kristina Falkvist på kfa@ac.dk .

Send os dit CV, en ansøgning med din motivation for at søge stillingen og eventuelle referencer senest den 21. november 2023 mærket ”studenterstilling” til Akademikerne, Nørre Voldgade 106, 1358 København K eller til mab@ac.dk Samtaler afholdes i uge 48.

Akademikerne er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen, uanset baggrund.

Om Akademikerne:

Akademikerne er hovedorganisation for en sammenslutning af 28 organisationer, der repræsenterer 480.000 offentligt og privat ansatte. Til sammen udgør vi den akademiske fagbevægelse inden for en bred vifte af fagområder.

Vi ser frem til at modtage dit CV og en kort ansøgning med din motivation for at søge, og hvordan du vil bidrage til vores team og projekter.