KV17: Hvem kan gøre København til fremtidens videnmetropol?

Hvordan får vi flere spændende og moderne arbejdspladser til København? Kunne du godt tænke dig, at København for alvor gav andre hovedstæder baghjul? Vil du gerne have, at politikerne tager mere ansvar? Så kom til kommunal valgkampsduel arrangeret af Akademikerne og Cevea på Arbejdermuseet torsdag den 31. oktober kl. 17.00-20.00.

De næste uger vil der være et væld af valgkampsarrangementer i København. Men denne vil du ikke gå glip af. For her skal vores allesammens fremtid diskuteres.

Akademikerne og Cevea har samlet politikere fra alle partier og byder dem op til dans om, hvordan København som fortjent kan få et stærkere erhvervsliv, beskæftigelse og arbejdspladser med bedre psykisk arbejdsmiljø.

Mød:
Anna Mee Allerslev – Radikale
Trine Madsen – Socialdemokraterne
Jens-Kristian Lütken – Venstre
Jakob Næsager – Konservative
Niko Grünfeld og Jonas Sloth Bach – Alternativet
Sisse Marie Welling – Socialistisk Folkeparti
Carl Christian Ebbesen – Dansk Folkeparti
Danny K. Malkowski – Liberal Alliance
Karina vestergaard Madsen – Enhedslisten

København har alle muligheder for at udvikle sig til en førende videnmetropol, som storbyer i andre lande kigger på og beundrer. Men det kræver, at vi har de rigtige politikere, som har visioner om fremtidens arbejdspladser i København. Vi skal have virksomheder, og alle der arbejder i København, og kæmper for byen, til at spille bedst muligt sammen.

Kom og deltag i debatten, hvor der bliver stillet skarpt på de enkelte politikeres ønsker til Københavns erhvervsliv, beskæftigelse og det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladserne i byen. Akademikerne og Cevea giver politikerne ordet og udfordrer dem med konkrete politiske dilemmaer om København.

Arrangementet foregår:

31. oktober 2017, Kl. 17.00-20.00. I Arbejdermuseet historiske festsal, Rømersgade 22, København K.

Arrangementet er åbent for alle og kræver ingen tilmelding. Gratis kaffe og en snack.

Yderligere informationer
Kontakt: Henrik Thøger Hagelskjær, mail: hth@ac.dk, tlf. 20450484