Min del af opgaven: Krista Thorup

Min del af opgaven har været at sikre, at vores klienter og andre interessenter har været opdateret på de mange forskellige tiltag (f.eks. hjælpepakker og lønkompensation), som politikerne har vedtaget for at hjælpe erhvervslivet. Det er gået stærkt, og mange informationer blev hurtigt forældede, så vi har løbende tilrettet tekster – mange gange.

Både arbejdsgivere og arbejdstagere har haft utroligt mange spørgsmål til den uvante situation, og her har jeg blandt andet brugt de lokale medier og webinarer til at formidle mine advokatkollegaers juridiske indsigt ud til så mange som muligt. Jeg arbejder som marketing manager hos Advokatfirmaet Vingaardshus, og vi har haft stor fokus på at hjælpe erhvervslivet til at komme så godt som muligt gennem krisen.

Derudover har jeg også arbejdet på at vedligeholde den interne kommunikation og det stærke fællesskab, mens vi har været spredt rundt på hjemmearbejdspladserne.

 

Du kan også dele historien om dit arbejdsliv under coronakrisen med os her.